Raamdecoratie zonder Boren? Ontdek Hier de Mogelijkheden

Kunststof- en aluminiumkozijnen zien we steeds vaker in huizen. Het voordeel van deze kozijnen is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en goede isolatie bieden. Het is zonde om in deze kozijnen te boren wanneer je jouw raamdecoratie wilt ophangen. Gelukkig biedt Breaven Raamdecoratie slimme oplossingen zonder dat er geboord hoeft te worden.

 

Optie 1: Plakprofiel Montage

 Met ons speciale plakprofiel kun je raamdecoratie bevestigen zonder te boren in jouw kunststof- of aluminiumkozijnen. Dit profiel zorgt ervoor dat jouw raamdecoratie op het raam of kozijn wordt geplakt. Je hebt ook de mogelijkheid om dit plakprofiel te combineren met spandraden. Het plakprofiel is geschikt voor plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen. Het is beschikbaar in twee uitvoeringen: vrijhangend en ingespannen.

Optie 2: Klemsteunen

Voor draai-kiepramen zijn klemsteunen de ideale oplossing. Met klemsteunen kun je moeiteloos jaloezieën, plissé- en dupligordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen en vouwgordijnen bevestigen. Door klemsteunen te combineren met spandraden voorkom je dat je raamdecoratie klappert wanneer de ramen of deuren openstaan. Ontdek het gebruiksgemak van klemsteunen voor jouw raamdecoratie!

Optie 3: Montage op Glas

Plissé (20 mm) en dupligordijnen (25 mm) bieden een extra plakoplossing. Bij dit model wordt het gordijn niet aan het kozijn, maar direct op het glas bevestigd. Hierbij wordt een plakprofiel aan de linker- en rechterkant op het glas aangebracht, waarbij de raamdecoratie tussen deze profielen wordt gespannen. De montage is eenvoudig te bedienen met een bedieningsgreep.

Optie 4: Magnetisch Frame

Met dit model bevestig je plissé- en dupligordijnen (20 en 25 mm) en aluminium jaloezieën (16 en 25 mm) eenvoudig op het kozijn dankzij een handig magneetframe. Zo vermijd je boren en schroeven. Wil je de ramen schoonmaken? Met één vlotte beweging haal je het profiel er eenvoudig af. Het magneetframe is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat het perfect past bij jouw kozijnen.